Esse

Кафе ESSE

Кафе ESSE представлява бленд от висок клас селектирани сортове робуста и арабика в подходящо съотношение, за да представят една перфектна еспресо напитка.

Профил: Аромат на тъмен шоколад ,земни нотки, какао и цитрусови плодове.

Вкус: нотки шоколад, ядки и цитрус. Плътно кремообразно тяло с ниска киселинност и дълъг остатъчен послевкус. Изпичаме кафето в малки серии, за да дадем възможността на нашите клиенти да се насладят на винаги прясно изпечено и вкусно кафе. Степента на изпичане е „full city“, при която се достига оптимален баланс между захари и киселени. Подходящо е, както за приготвяне на традиционното италианско еспресо, така и за методите кафеварка и аеропреса.

Винаги съхранявайте кафето си правилно на сухо и прохладно място, далеч от странични миризми! Подходящ съд е метален или стъклен, също така и плика, в който сме пакетирали кафето. Той е с алуминиево вътрешно покритие, цип за многократно затваряне и едностранна клапа, която не позволява проникването на кислород и позволява отделянето на въглеродния диоксид след изпичането му, защото нашето кафе е винаги прясно изпечено.


Кафе ESSE представлява бленд от висок клас селектирани сортове арабика и робуста. Ароматът на кафето е на какао, тъмен шоколад, цитрусови плодове и земни нотки. ESSE кафе е с плътно кремообразно тяло, ниска киселинност и дълъг остатъчен послевкус. ESSE е подходящо за консумация във вид на италианско еспресо и кафеварка. Кафе ESSE се предлага в разфасовки от 1кг на зърна и 250гр мляно.