Esse

Трапезна вода ESSE

Трапезна вода ESSE е филтрирана чрез процес на обратна осмоза. Обратната осмоза отстранява йони, молекули и по-големи частици от питейната вода, като премахва и всички бактерии и прави трапезна вода ESSE подходяща за ежедневна употреба. Ултрафилтрацията, която използваме в процеса на бутилиране на водата, допълнително гарантира чистотата на продукта.

За разлика от минералните води, трапезната вода ESSE е микробиологично чиста и има по-добър вкус. Изключително ниската й минерализация я прави подходяща за честа консумация.

ESSE е трапезна вода, която е подходяща за хидратацията в забързаното ежедневие на съвременния градски човек. Както съветват водещи здравни организация, добрата хидратация е основа за здравословния начин на живот.

Ние сме това, което консумираме, затова е важно всеки ден да даваме на организма си само най-доброто – трапезната вода ESSE!

Трапезна вода ESSE се бутилира в град Враца. Водата е филтрирана чрез обратна осмоза и ултрафилтрация. На водата е извършена обработка с обогатен с озон въздух. Трапезна вода ESSE е с много ниска минерализация и е подходяща за ежедневна употреба. Трапезна вода ESSE се предлага в бутилки от 1,5л и 0,5л.

Факти за трапезна вода ESSE

0 mg/l
Обща минерализация
0
pH
0 mS/cm
Електропроводимост